Kontakt Leave a comment

Православни Грчки Црквени производи / предмети

Christos Galatas
Thessaloniki (Solun)
Greece / Grčka

Telefon (Srbija): 063/1682-740
+381 63 1682 740
Telefon (Grčka): +306 984611612 (Viber)

email: timon12012@gmail.com

Браћо и сестре, уз помоћ божју представљамо вам најновију i најпотпунију страницу на интернету која се бави набавком и продајом најквалитетнијих материјала и састава за шивење и везење, пресвлака и одежда за све православне храмове и свештена лица.

На овом нашем новом сајту можете пронаћи: брокате, материјал за мантије, траке, ресе, дугмад, кићанке, прапорце, конце, сетове крстова, барјаке, плаштанице и још пуно тога што је потребно за свакодневну славу Божију и свакодневну употребу Свештену.

Остале црквене производе за храмове и вернике можете погледати и на нашем другом сајту: www.crkveniproizvodi.com

Код нас можете пронаћи све што је потребно цркви, свештеним лицима или народу-верницима. У нашој понуди је велики избор црквених производа (више од 5000 предмета), производи су су по веома повољним ценама и најбољег квалитета. На више предмета у цену је укључена достава у највећим градовима Србије, БиХ и Хрватске. Производе можете наручити поруком (емаил, смс) и у року 24 сата ћете добити одговор путем е-маила о времену и свим детаљима доставе робе.

Сви наши производи су произведени у Грчкој, седиште наше фирме је у Трстенику (Србија). Производњом и продајом црквене опреме се бавимо више од 20 година.

Контактирајте нас!

Оставите одговор