Kontakt Leave a comment

Pravoslavni Grčki Crkveni proizvodi / predmeti

Christos Galatas
Thessaloniki (Solun)
Greece / Grčka

Telefon (Srbija): 063/1682-740
+381 63 1682 740
Telefon (Grčka): +306 984611612 (Viber)

email: timon12012@gmail.com

Braćo i sestre, uz pomoć božju predstavljamo vam najnoviju i najpotpuniju stranicu na internetu koja se bavi nabavkom i prodajom najkvalitetnijih materijala i sastava za šivenje i vezenje, presvlaka i odežda za sve pravoslavne hramove i sveštena lica.

Na ovom našem novom sajtu možete pronaći: brokate, materijal za mantije, trake, rese, dugmad, kićanke, praporce, konce, setove krstova, barjake, plaštanice i još puno toga što je potrebno za svakodnevnu slavu Božiju i svakodnevnu upotrebu Sveštenu.

Ostale crkvene proizvode za hramove i vernike možete pogledati i na našem drugom sajtu: www.crkveniproizvodi.com

Kod nas možete pronaći sve što je potrebno crkvi, sveštenim licima ili narodu-vernicima. U našoj ponudi je veliki izbor crkvenih proizvoda (više od 5000 predmeta), proizvodi su su po veoma povoljnim cenama i najboljeg kvaliteta. Na više predmeta u cenu je uključena dostava u najvećim gradovima Srbije, BiH i Hrvatske. Proizvode možete naručiti porukom (email, sms) i u roku 24 sata ćete dobiti odgovor putem e-maila o vremenu i svim detaljima dostave robe.

Svi naši proizvodi su proizvedeni u Grčkoj, sedište naše firme je u Trsteniku (Srbija). Proizvodnjom i prodajom crkvene opreme se bavimo više od 20 godina.

Kontaktirajte nas!

Ostavite odgovor